gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Вардар Лифтови нуди продажба на секакви типови на лифтови: панорамски, вградени ....

Продажба, сервис, услуги на панормаски

Вардар Лифтови врши продажба и сервис на секакви видови на лифтови

Вардар Лифтови нуди продажба на секакви типови на лифтови: панорамски, вградени ....

Вардар Лифтови врши продажба и сервис на секакви видови на лифтови

Лифт за автомобил

avtolift

Лифтови за вашите возила

Сервис

standarden

Навремено одржување и сервис за вашиот лифт

Стандарден

standarden

Еден од најупотребуваните и најбараните лифтови се

Луксузен

luksuzen

Луксузните лифтови се богато опремени лифтови

Болнички

bolnicki

Болниците имаат посебни барања во изработката

Товарни

tovaren

Товарните лифтови се изработуваат по барање

Новости

Вардар Лифтови секогаш тука за Вас 24/7

Image 1

Вардар лифтови е компанија која врши сервисирање, ремонт, и монтажа на сите видови лифтови и платформи. Компанијата е формирана 1993 година, и е составена од сервисери кои имаат долгогодишно работно искуство кои се специјализирани во поранешната загребачка компанија Раде Кончар, како и подмладен стручен кадар. Компанијата располага со сопствени возила и мобилни екипи за навремено интервенирање и одстранување на дефектите.

Информации

тел/факс:  02/2531-505 02/2530-821
моб: 070/262-484
ул.Финска бб. ТЦ. М.А. Ченто-Скопје
info@vardarliftovi.com.mk

Посетеност


Денешни посети:1
Посети овој месец:147
Посети оваа година2437
Вкупно посети:6411

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Анкета

Дали се чуствувате сигурни во вашиот лифт?

 

 

 

 

 

 

 


  Резултати

Реклама за лифтови

Продажба

Icon 1 Продажба на најразлични видови лифтови за вашите потреби

Сервис 24/7

Icon 2 24 Часовна подршка - 7 дена во неделата. Контактирајте не.

Вардар Лифтови - Скопје

Icon 3 Контакт телефон: 02/2531-505         info@vardarliftovi.com.mk