1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Дали се чуствувате сигурни во вашиот лифт?


 

Број на гласачи
109
Прв глас
Петок, 19 Септември 2008 17:03
Последен глас
Сабота, 16 Јануари 2021 18:13

Дали се чуствувате сигурни во вашиот лифт?

Hits Percent Graph
Да 46 42.2%
Не 28 25.7%
Не се возам во лифт 11 10.1%
Слушнав дека некој предходно се заглавил 7 6.4%
Можеби 6 5.5%
Нешто ми шкрипе 6 5.5%
Незнам 5 4.6%

Посетеност


Денешни посети:0
Посети овој месец:107
Посети оваа година4857
Вкупно посети:43384